Torsdag aften var Niklas Landin atter i fokus, da han blev ‘man of the match’ i kampen mod Montenegro. Det er ikke nogen nyhed, at den danske målvogter stjæler billedet, når det herrelandshold er i kamp. I år vil den reaktionsstærke stjernespiller – der blev kåret til verdens bedste håndboldspiller i 2021 – dog være endnu mere i billedet, end vi er vant til.

HTH Køkkener er nemlig teamet op med Niklas Landini en kampagne, hvor han sammen med sin familie bl.a. optræder i en ny tv-reklame.

Det er ikke et særsyn at store danske sportsnavne – og andre kendisser – medvirker i kommercielle kampagner, men ifølge marketingdirektør i HTH Køkkener, Palle Larsen, er det en sjældenhed, at hele den kendtes nærmeste familie også er med.

”I dag er der meget fokus på, at man personligt står inde for det, man lægger navn til, og derfor er vi både glade for og stolte over, at Niklas Landin gerne vil have hele familien til at være med i vores kampagne. Det fortæller mig, at han kan spejle sig i vores produkt, og at de familiære værdier, vi i HTH har som tilgang til at lave køkkener, er noget, han bakker op om,” siger Palle Larsen i en pressemeddelelese fra HTH Køkkener.

Se Niklas Landin og familien i hjemlige omgivelser HTH Køkkeners TVC.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger
Om samarbejdet med HTH Køkkener siger Niklas Landin, at det er vigtigt, at han kan 'stå inde for produkterne og vrksomhedens værdier.' I særdeleshed når han som i denne TVC inddrager familien.

I forhold til det kommercielle samarbejde understreger Niklas Landin vigtigheden af, at man kan se sig selv i øjnene i forhold til den virksomhed, der betaler gildet.

”Når jeg deltager i et samarbejde med en kommerciel virksomhed, er det meget vigtig for mig, at jeg kan stå inde for produkterne og virksomhedens værdier. Særligt i dette tilfælde, hvor jeg inddrager familien, skal vi virkelig kunne se os selv som familie i kampagnen. Det kan vi i det nye køkken fra HTH, og det var en sjov oplevelse at deltage i filmoptagelserne,” siger Niklas Landin i meddelelsen.