Fra juni 2022 vil Felicia Elisabeth Jackson være tilknyttet Filmby Aarhus som ny kommunikationschef.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

”Filmbyen og Aarhus har et helt særligt sted i mit hjerte. Her er pionerånd, kreativitet og ekstremt meget talent. Jeg glæder mig til at bidrage til, at vi kan styrke og udvikle branchen, så den forløser sit fulde potentiale – og så glæder jeg mig personligt helt vildt til at komme tilbage i kommunikationsrollen igen,” siger Felicia Elisabeth Jackson.

Filmbyens nye kommunikationschef kommer med en baggrund i mediebranchen som både vært, tv-tilrettelægger og chefkonsulent i DR Medier, hvor hun blandt andet stod for strategiudvikling og kulturforandring- og forankring. 

Hun har desuden stået i spidsen for Copenhagen TV Festival samt været kommunikationschef i Telia. 

Siden 2019 har hun været festivaldirektør for først This og senere hen også Aarhus Series, hvilket hun fortsætter med at være. 

Filmby Aarhus rummer cirka 80 virksomheder indenfor spil-, film-. og mediebranchen og er en af Danmarks største kreative erhvervsparker på området. 

Foruden virksomheder som bl.a. Funday Factory, M2 Film, Bright Star Studios og Deluca Film holder flere uddannelser også til i Filmby Aarhus – herunder Kaospiloterne, Super8, VIA Multiplatform Storytelling & Production.