Truestory, der sælger oplevelser, ansætter Vickie Mose som direktør. Hun har tidligere været CMO i BrandFix og Head of Project i RelationMedia.

Hun overtager direktørposten fra Lasse Kjær, der stiftede virksomheden i 2012. Han forsætter som hovedaktionær og bestyrelsesmedlem, mens han søsætter et nyt iværksætterprojekt.

“Det har selvsagt været en vemodig beslutning at træde ud af driften i Truestory, men omvendt er det også det helt rigtige tidspunkt. Truestory er en sund arbejdsplads, der er profitabel og vækster. Nu har vi brug for kræfter, der ser virksomheden med nye øjne og som har erfaring med at følge og eksekvere en ambitiøs vækstplan samtidig med, at vi fastholder vores høje serviceniveau over for både forbrugere og oplevelsesværter,” skriver Lasse Kjær i pressemeddelelsen.

Samtidig finder Truestory en ny bestyrelsesformand i form af Poul Thyregod, der har erfaring med e-handel. Poul Thyregod er stifter af og direktør i Proshop.dk, og har været involveret i Truestory, siden Lasse Kjær stiftede virksomheden.