Nicolaj Sandberg har besluttet at forlade bureauet Spasiba, som han var med til at stifte i 2008 sammen med Jeppe Conrad Larsen. 

Det oplyser han i en pressemeddelelse og på LinkedIn, hvor han skriver, at forårets VM-råb: ‘Vi skal ikke hjem, vi skal videre” var en sætning og en stemning, der “satte nogle overvejelser i gang”.

I meddelelsen skriver han videre:

“Jeg startede Danmarks første SoMe bureau, SPASIBA i 2008 sammen med min partner, Jeppe Conrad Larsen. Der ligger meget hjerteblod, og hårdt arbejde bag os, men det har været en fantastisk rejse med mange interessante projekter, tillidsfulde og stærke kunder, awards, og ikke mindst, kompetente medarbejdere. Men efter 14 år er det blevet tid for mig til at skulle videre”. 

Han understreger, at det ikke har været en nem beslutning, men at han føler, at tidspunktet er godt.

“Forretningen er i god stand med solide kunderelationer, vi har stærke kompetencer ombord, og i sidste måned vandt vi, sammen med Rødovre Centrum, både en guld og tre sølv ved ICSC Global Awards 2022 i Las Vegas.”

Nicolaj Sandberg oplyser ikke, hvad der rent konkret skal ske i hans professionelle liv fremover, men “ønsker på alle måder mine to partnere Jeppe Conrad Larsen og Anna Hestad alt det bedste med SPASIBA videre frem”.