Arbejdernes Landsbank trækker sig før tid som hovedsponsor for DBU. Det skriver Ekstra Bladet.

“Vi har haft et ønske om at stoppe vores sponsorat for fodboldlandsholdet før kontraktudløb til nytår. Det ønske har DBU nu imødekommet os med. Og vi siger tak for samarbejdet.  Derudover har jeg ingen kommentarer,” siger Peter Froulund, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om et sponsorat til en værdi af cirka seks millioner kroner, DBU mister. Ifølge avisen står byggekæden Stark klar til at overtage hovedsponsoratet af herrelandsholdet i fodbold. Den oplysning vil DBU ikke bekræfte, men fra kommunikationschef Jakob Høyer lyder det, at “vi er i dialog med flere interesserede samarbejdspartnere”.

Der er tidligere i Weekendavisen blevet skrevet, at Arbejdernes Landsbank gerne ville ud af samarbejdet med DBU på grund af den kommende deltagelse i den heftigt kritiserede VM-slutrunde i Qatar. Dette har Arbejdernes Landsbank afvist – tidligere problemer har i stedet for handlet om en kviklånslov, som forhindrer sponsorater fra banker sammen med bettingselskaber, har det lydt fra banken.