Holm Kommunikation fortsatte i 2019 de positive takter fra de forgangne år, både målt på omsætning og resultat. Det viser det seneste regnskab, som er et af de bedste i bureauets levetid.

Med en vækst i omsætningen på 18 procent til 23,1 millioner kroner og et driftsresultat på lige knap 4,3 millioner kan bureauet glæde sig over det bedste resultat i 10 år målt på top og bund.

Mathias Holm, Managing Partner hos Holm, siger i en kommentar til resultatet:

– Vi har haft en tilfredsstillende tilgang af nye opgaver og kunder i løbet af året, og vi har udvidet vores i forvejen stærke hold af dygtige medarbejdere.

Han tilføjer, at bureauet oplever ”fortsat stigende efterspørgsel på digitale og kreative løsninger”:

– Og så har vi haft en fin vækst på Public Affairs-området og har fået flere opgaver og kunder inden for det offentlige. 

Nye kunder og nye kollegaer

I løbet af 2019 har Holm Kommunikation – som følge af den stigende efterspørgsel på digitale og kreative løsninger – oprustet medarbejderstaben med en række nye profiler.

– Med på holdet har vi fået Mette Skammeritz, som kreativ og art director, Katrine Villarreal Villumsen som digital konsulent, samt Jes Schyum, der tidligere var nordisk kommunikationschef for Adobe, siger Mathias Holm Pedersen.

På kundefronten har Holm Kommunikation i løbet af 2019 stået bag et stigende antal ”større kampagner og opgaver for offentlige virksomheder og styrelser”, hvilket netop har kastet pris-nomineringer af sig: 

– Vores arbejde for Sikkerhedsstyrelsen er for tredje år i træk nomineret til verdens største PR-pris, Sabre Awards, samt til den danske KOM19, siger Mathias Holm Pedersen, der tilføjer, at man også i løbet af året har vundet nye kunder inden for det private: Herunder Sennheiser og Hövding.

Partnerkredsen på bureauet blev i øvrigt også udvidet i 2019, da Christian Top Marchant i november trådte ind i ejerkredsen. 

Forventningerne til 2020 lyder på fortsat fremgang, hedder det i ledelsens beretning.

Nøgletal for Holm Kommunikation

Mio. kr.                                    2019 / 2018 

Nettoomsætning:                 23,1 / 19,5

Bruttoresultat:                      14,2 / 11,6 

Resultat før skat:                    4,2 / 4,0

Gns. antal fuldtidsansatte:    16 / 13