For fjerde gang inden for cirka et år har bureauet Obsidian Digital opkøbt et marketing-selskab.

Denne gang køber Obsidian, der selv er blevet overtaget af kapitalfonden Capidea, Black Lemon. Det skriver Obsidian i en pressemeddelelse.

Det nyindkøbte bureau specialiserer sig i digital markedsføring og e-commerce via Shopify. Selskabet blev stiftet i 2019, og i sit seneste regnskab for 2020 havde det et overskud på 369.000 kroner efter skat og en bruttofortjeneste på 1,5 mio. kr.

Obsidian Digital har også opkøbt enmandsbureauet Casper Hessellund samt Heymedia og Ibex Performance.

“Deres tilgang til at arbejde med e-commerceplatforme er helt i særklasse. Derudover har de samme DNA som os. De har siddet i e-commerce selv på virksomhedssiden og har taget den skoling med ind i deres produkt, og det er altid en rigtig god ting,” udtaler partner Sasa Kovacevic fra Obsidian Digital og tilføjer:

“Siden vi startede i 2016 har vi set, at kunder på Shopify bare er vokset hurtigere end alle andre. Derfor har vi ønsket at tilkøbe os kompetencer inden for udvikling til at supplere, hvad vi kan med markedsføring i forvejen. Det har vi fundet med Black Lemon.”

Med tilføjelsen tæller Obsidian Digital nu over 150 medarbejdere og forventer en omsætning på over 100 millioner kroner i sin bureau-gruppe.

Lige nu har bureauet sit fokus på opkøb og digital marketing i Danmark. Men udlandet kunne blive det næste skridt.

“Vi har længe gerne ville til udlandet, men det skal give mening for vores kunder først og fremmest, og derudover har vi en meget stor respekt for at drive forretning i udlandet. Når det så er sagt, har vi nogle markeder, vi særligt mener, kunne give mening at kigge på fremadrettet,” udtaler direktør Emil Ignatzi Reinholdt.

Obsidian oplyser ikke, hvad det har kostet at købe Black Lemon.