Dansk Boldspil-Union skal have sin tredje kommercielle direktør inden for en periode på halvandet år. De har nemlig fyret Tobias Hoff, der i august sidste år overtog fra Ronnie Hansen.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at jobbet var mit drømmejob, og derfor er jeg naturligvis ærgerlig over beslutningen,” skriver Tobias Hoff blandt andet i et LinkedIn-opslag om nyheden.

Han skriver videre, at DBUs topledelse vurderer, at der på længere sigt er behov for en anden profil end hans.

“Jeg er stolt af alle de resultater, vi har opnået i den kommercielle afdeling. Jeg har sammen med mine dygtige teams opnået samtlige målsætninger, der blev udstukket – det er jeg virkelig stolt over,” skriver Tobias Hoff.

Tobias Hoff overtog posten fra Ronnie Hansen, der stoppede som kommerciel i januar 2022. Dengang sagde både Ronnie Hansen og DBU, at de ikke var enige om den videre vej frem.

Markedsføring har forsøgt at få et mundtligt interview med DBU. Dette ønsker unionen ikke at stille op til. I stedet har de sendt følgende skriftlige svar fra konstitueret direktør, Kenneth Reeh.

”Tobias tiltrådte som kommerciel direktør i august sidste år og har gjort en god indsats for at få skabt et godt samarbejde i den nye afdeling, Kommunikation & Kommerciel. Han har samtidig bidraget til arbejdet med de kommercielle projekter, både i forhold til billetsalg, hospitality, fanklub og kommercielle partnerskaber. Tobias har samtidigt været en god kollega i Ledergruppen i DBU,” lyder det fra Kenneth Reeh.

”Det er dog min vurdering, at DBU har brug for en anden profil til at løse de kommercielle opgaver i DBU over de næste år. Vi står et historisk stærkt sted med gode sportslige resultater, kvalifikation til slutrunder for både Kvindelandsholdet og Herrelandsholdet og stor opbakning fra fans. Samtidigt står vi med et historisk spændende projekt med Hele Danmarks Klubhus og etablering af nationalt campus og mange andre tiltag.”

Kommunikationschef Jakob Høyer er ifølge DBU udpeget som konstitueret kommerciel chef.

Opdateret kl. 13.34 med kommentar fra DBU.