Kindred Group, der står bag online betting-brands som Unibet, Maria Casion og 32Red, har efter en pitch valgt Orchestra som nyt mediebureau.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Valget af Orchestra – der blev stiftet med reklamebureauerne Envision, Wibroe, Duckert & Partners, We Love People og & Co. i ejerkredsen i 2013 – er ensbetydende med et farvel til Kindred Groups nuværende mediebureau Densou Media.

Bureauet overtog fra Blackwood Seven i sommer efter et frasalg af selskabets mediebureau-aktiviteter.

– Det ligger i Kindreds DNA løbende at forny sig, og ligesom der hele tiden sker nye ting på det danske spillemarked, har det været naturligt for os at søge ny inspiration og friske øjne på vores mediestrategi og løbende sparring, lyder det blandt andet fra Kim Olesen, General Manager for Kindred Group Danmark, i meddelelsen.

Han bakkes op af Lars Gade Nielsen, Country Manager for spilleselskabets største brand, Unibet, der mener, at selskabet med valget af Orchestra får ”en stærk strategisk partner”:

– Der kan og tør udfordre os, så vi med ambitioner om fortsat vækst sikrer, at vi får aktiveret det potentiale, der ligger i brandet. Og fortsat optimerer den ikke-ubetydelige mediainvestering, som lægges i markedet, siger han.

Hos Orchestra glæder John Herup, administrerende direktør, sig naturligvis over den nye kunde, som han kalder for ”en af de helt store skalpe” og ”et gennembrud for bureauet”.

– Dette er på mange måder en kulmination på vores rejse. Vi har ønsket at revolutionere og forandre mediabureauverdenen, siger han og henviser til, at bureauet siden etableringen har fået 80 kunder.

De har haft et godt øje til mediebureauets forretningsmodel, som er baseret på transparens i medieindkøbet og overskudsdeling i et indkøbsfællesskab.

– Når vi nu står her, er det fortsat med ydmyghed, men også en stor portion stolthed fordi vi – selv som den lille spiller – er overbeviste om, at vi er den rette partner for en stor annoncør som Kindred Group, siger John Herup.