Managing Director hos Co/Plus, Sasha Denham, træder sammen med Head of Business Development, Sunneva Sverrisdóttir, ind i bureauets partnerkreds.

Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Årsagen er ifølge CEO, Gaute Høgh, at “de har leveret blændende resultater”.

“Under corona blev jeg både ramt af cancer og corona. Det var ved at koste mig livet. Jeg lavede et eneste opkald til Sasha, og hun tog sig af kunderne og butikken i en længere periode på omkring et år. Under Sashas ledelse har CO/PLUS leveret et af de bedste resultater i virksomhedens historie,” siger han og tilføjer:

“Sunneva tog over på flere key accounts, hvor hun har leveret store resultater samtidig med, at det også viste sig, at hun havde flair for at sælge. De har gjort det exceptionelt godt, og derfor er det også helt naturligt, at de skal være partnere.”

Og de to nye partnere kender bureauet godt.

“En vild rejse”

Sasha Denham har således været i Co/Plus, fra hun startede som praktikant i 2012.

Hun har blandt andet arbejdet med at lancere B&O Play globalt, hjulpet Nilens Jord med at komme ud i nye markeder, været ansvarlig for 3 og Oister og har vækstet Harboes forretning i Kina. Som 31-årig overtog hun roret for Co/Plus, da Gaute Høgh blev syg.

“Det har været en vild rejse, jeg har været på. Vi står midt i en krisetid, så der er brug for vores kompetencer mere end nogensinde før, når virksomheder er nødt til at omstille sig og nytænke deres forretning. Her er vi eksperter, og det glæder vi os til at være en del af,” siger Sasha Denham i meddelelsen.

Sunneva Sverrisdóttir kommer fra Island, er uddannet fra CBS og er nu i en alder af 30 år partner.

Hus Co/Plus har hun blandt andet arbejdet med image, produkter og salgskanaler for brands som eksempelvis Norwegian, Arla og Ísey Skyr.

“Co/Plus er et konsulenthus, hvor kunderne kommer, når de har brug for at nytænke deres forretningsstrategi, udvikle nye produkter eller har behov for at komme ind på nye markeder. Så jeg ser frem til at være med til at skabe nye vækstmuligheder for endnu flere kunder,” siger hun.