Influencerbureauet Cube og tech-virksomheden Collabs, der begge er ejet af svenske Syncro Group, går i dag efter flere måneders arbejde i luften med en ny platform, der skal skabe helt nye muligheder for influencer marketing. Det oplyser Cubes danske CEO, Pernille Lotus, i en pressemeddelelse.

Collabs og Cube kalder platformen et “Google for influencer marketing”. Helt konkret, lyder det, har Collabs bygget en søgemaskine, der gør det muligt for virksomheder at søge på influencers inden for et væld af forskellige nicher og samtidig få et klart billede af, hvordan de performer.

”Det betyder, at vores kunder for første gang nu kan scoute og identificere influencers, der passer til både brand og produkt, uanset branche, niche eller marked,” lyder det i pressemeddelelsen fra Fredrik Grufvisare, der er CEO i Collabs.

Han tilføjer:

“Søger brugeren efter “second hand fashion”, præsenteres de for profiler, der er oprigtigt interesserede i retrotøj, vintage og mode. Fordi motoren kan identificere og anbefale skabere i enhver branche eller niche, vil det nu for første gang være nemt for enhver, hvor som helst, at udføre influencer marketing uanset tidligere erfaring.” siger Fredrik Grufvisare.

Collabs fortæller også, at platformen desuden rummer et projektværktøj, ligesom den kan analysere kampagner på “hundredevis” af digitale KPI’er. Ligeledes giver platformen mulighed for, at virksomheder kan kontakte influencere og planlægge kampagner med dem, og “når først projektet er i gang, sporer platformen din kampagne i realtid og evaluerer resultatet baseret på mere end hundrede forskellige KPI’er,” udtaler Collabs CEO.

I Cube er CEO Pernille Lotus begejstret for den nye influencer-platform, de to virksomheder lancerer.

”Så vidt vi ved, er vi helt alene i verden om at kunne tilbyde alle virksomheder, der har en hvilken som helst form for influencer-strategi, en samlet løsning, uanset om de ønsker at outsource hele opgaven eller bygge et influencer marketingteam inhouse,” skriver hun i pressemeddelelsen.

“Fremtiden føles enormt spændende, og vi vil fortsætte med at skubbe branchen fremad,” udtaler Pernille Lotus.