CEO i WeAreCube, Pernille Lotus, træder nu ind i topledelsen i det svenske selskab Syncros. Her får Pernille Lotus ansvaret for den digitale markedsføring for samtlige selskaber, som Syncro Group ejer. Det fortæller Pernille Lotus til Markedsføring.

“Jeg er blevet tildelt rollen i topledelsen, da jeg i årevis har drevet den danske afdeling af WeAreCube som en profitabel forretning med en massiv vækst på både top og bund og ydermere er blevet anerkendt for min rolle, efter fusionen med svenskerne ift. vores vækststrategi ud over Nordens grænser.” skriver Pernille Lotus i en mail til Markedsføring.

Hun tilføjer, at hun er stolt over rollen.

“Jeg er ved at revne af stolthed, selvfølgelig. Det er en stor ære,” skriver hun og tilføjer:

“Syncro Group har set mine evner til at drive en skalerbar forretning, min sans for, hvordan virksomheder kan finde deres rette marketing- og vækststrategi og ikke mindst min personlige og transparente måde at lede på, og derfor har tilbudt mig rollen. Kort sagt er det et stort skulderklap og en vigtig anerkendelse af, hvad jeg dagligt kæmper for at opnå,” skriver Pernille Lotus.

Solgte bureau i millionhandel

Pernille Lotus fortsætter samtidig som CEO i WeAreCube.

“Jeg beholder min titel som CEO for vores danske afdeling af WeAreCube, men får selvfølgelig lidt ekstra på mit arbejdsbord, nu hvor jeg skal bistå de andre virksomheder under Syncro Group,” skriver hun.

Pernille Lotus solgte sammen med Rasmus Kolbe i efteråret 2021 WeAreCube til den svenske bureau-mastodont Syncro Group (tidligere Gigger Group, red.) i en handel, der havde en værdi på tæt på 100 millioner svenske kroner.

”Jeg er selv lige ved at finde ud af, hvad der faktisk er sket,” sagde hun dengang til Markedsføring.

”Det er helt crazy. Nu bliver det til virkelighed. Selvom der har været mange bump på vejen.” Pernille Lotus har igennem sin karriere lavet flere startups. Hun gik konkurs med sin første virksomhed, Balipo, som endte med at sende hende i retten.

”Jeg insisterede på at være direktør, men jeg forstod slet ikke, hvilket ansvar der fulgte med. Indtil jeg stod i Sø- og Handelsretten og skulle forklare, hvorfor vi var gået nedenom og hjem. Jeg kan grine af det i dag. Jeg har altid sigtet efter stjernerne, men jeg satte mig aldrig for alvor ned og tænkte over, hvad konsekvenserne kunne være af det,” sagde hun.

Pernille Lotus er lige nu aktuel i dokumentarserien ‘Stories for Millioner’ på DR, der fortæller historien om en række kvindelige iværksættere i influencer-branchen.