Matas skal være bedre til at arbejde med førsteparts-data.

Derfor har den danske detailkæde indgået et samarbejde med adtech-virksomheden Adform. Det oplyser Adform til Markedsføring.

Og opgaven for Adform er klar i samarbejdet med Matas, skriver Country Manager Allan Olesen fra Adform i en mail til Markedsføring.

”Overordnet set er udgangspunktet for samarbejdet at hjælpe Matas med at træde ind i førsteparts-data-verdenen – både i forhold til at teste og fremtidssikre deres digitale kampagneeksekvering, men også i forhold til at understøtte Matas’ position som én af Danmarks største retailere med den nok største kundeklub,” skriver Allan Olesen til Markedsføring.

Matas håber, at samarbejdet vil styrke Matas online-annoncering bredt. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Adform om samarbejdet.

”Kvalitet er et nøgleord for os hos Matas, og i Adform har vi fundet en kompetent samarbejdspartner, som kan aktivere vores førstepartsdata på tværs af vores kanaler,” lyder det fra Alexandr Hemminghytt, som er head of paid media hos Matas, i pressemeddelelsen.

Adform kan ikke oplyse, hvordan planen for samarbejdet med Matas helt konkret ser ud.

Men grundlæggende handler det om at teste ”fremtidens digitale mediesetup for Matas i en verden drevet af og på førsteparts-data,” skriver Allan Olesen fra Adform. Det drejer sig blandt andet om, at Adform skal se, hvordan data fra Matas’ kundeklub på 1,6 millioner mennesker skal aktiveres stærkere til kampagne- og annoncearbejde.

Indtil videre er der ikke blevet sat en konkret længde på samarbejdet mellem Adform og Matas.

”Som i ethvert andet samarbejde så løber dette så længe, det driver værdi for begge parter,” skriver Allan Olesen til Markedsføring.

Præciseret 5/10 kl. 10.32: Det er blevet gjort klart, at pressemeddelelsen er sendt af Adform og ikke af Matas.