Merkle, der tegner sig for tre DDA-nomineringer i commerce-kategorien og otte nomineringer på tværs af alle kategorier, gearer op på netop commerce-delen.

Det oplyses i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at med overtagelsen af et SAP Commerce-team fra Novarto ”er den danske forretning nu oppe på 150 mand, der arbejder med commerce.”

– Mens covid-19 har lært os alle at handle online, så vil jeg faktisk mene, at B2B er et om muligt endnu mere interessant marked, og vi oplever, at dette vækster endnu mere end B2C, siger Jimmi Eriksen, landechef for Merkle Danmark – det tidligere Isobar – i meddelelsen.

CX og commerce er den hurtigst voksende del af Merkles forretning, oplyser bureauet.

– I Merkle er dette marked vores absolut største fokusområde pt. og vi investerer massivt i at bygge en førerposition, siger Martin Bochineck, der er EMEA lead på CX & Commerce.

Det oplyses, at der det seneste år netto er kommet 50 nye medarbejdere til Merkle i København, mens yderligere 15 er på vej ind med specifikt fokus på SAP Commerce.

– Det kan ligne en oprustning, men det ligger helt i forlængelse af, hvad vi hele tiden har gjort, sammen med et stigende behov hos vores kunder, siger Jimmi Eriksen i pressemeddelelsen.

Merkle beskæftiger cirka 250 medarbejdere i København.