For andet år i streg leverer bureauet Nord DDB CPH et overskud på lige under én million kroner. Det viser selskabets seneste regnskab, der løber fra 1. januar til 31. december 2022.

I 2022 lå årets resultat således på 991.644 kroner mod 947.224 året forinden.

“Vi er i bund og grund godt tilfredse med regnskabet. På sigt skal resultatet selvfølgelig stige, men vi har haft travlt med at investere i bureauet, få de rigtige kræfter med ombord og udvikle forskellige af vores services, så vi bliver mere konkurrencedygtige,” siger Annette Piilgaard, CEO hos Nord DDB CPH.

Hun tilføjer:

Nøgletal Nord DDB

2022
Bruttofortjeneste: 17,75 mio. kr.
Personaleomkostninger: -17,79 mio. kr
Resultat før skat: 933.764
Årets resultat: 991.644 kroner 

(Årets resultat er højere efter skat end før skat, da Nord DDB CPH får penge tilbage i skat).

2021
Bruttofortjeneste: 18,3 mio. kr.
Personaleomkostninger: -17,79 mio. kr
Resultat før skat: 1,686 mio. kr
Årets resultat: 947.224 kroner 

“I forhold til services har vi blandt andet øget fokus på vores designafdeling og ansat gaming-specialister, der kan hjælpe os på det område.”

Første år med udbytte

Regnskabet er det andet fulde for makkerparret Annette Piilgaard og Mikkel Jønsson, der overtog ledelsen af bureauet, og hvad de selv definerede som “en massiv renoveringsopgave”, i midten af 2020.

Dengang var der blodrøde tal på bundlinjen. I regnskabet for 2020, hvor duoen havde været et halvt år i spidsen, endte bureauet med et underskud på over to millioner kroner.

Men det er lykkedes Annette Piilgaard, Mikkel Jønsson og de ansatte at vende skuden og igen i år ligger de på et stabilt overskud.

Det betyder samtidig, at der bliver udbetalt et udbytte på to millioner danske kroner, der fordeles mellem den fem personer store partnerkreds.

Udover Annette Piilgaard og Mikkel Jønsson er blandt andet også Tim Fremmich Andresen, bureauets kreative direktør, partner og får del i udbyttet.