OMD har ansat Dorte Krogh Råhlin som ny direktør for mediebureauets Aarhus-afdeling.

Hun kommer fra en stilling som Senior Media Manager hos Arla Foods og erstatter, Thomas Eskildsen som for nylig valgte at søge nye græsgange og blive marketingchef hos Krifa, der i øvrigt har OMD som sit faste mediebureau.

Dorte Krogh Råhlin vender efter to år hos Arla Foods tilbage til OMD, hvor hun fra 2017 til 2019 var ansat som Business Director, efter at have arbejdet ni år hos mediebureauet MEC, der i dag er en del af Wavemaker.

Den nye direktør ser frem til at bygge videre på det fundament, som blev lagt for seks år siden og løbende er blevet udbygget på medarbejder- og kundesiden.

– Jeg glæder mig til at overtage ansvaret for OMD Aarhus og blive en del af et dygtigt team, ligesom jeg selvfølgelig kender bureauet rigtig godt i forvejen, siger hun.

Skal udbygge forretningen

Dorte Krogh Råhlin tilføjer:

– Jeg har været rigtig glad for min tid i Arla, og havde også tænkt, at jeg skulle have været der i mange år, men man er ikke altid herre over timing, og denne mulighed kunne jeg ikke sige nej til.

I sin nye funktion får den ny direktør ansvaret for hele OMD’s repræsentation i Jylland, der i dag tæller 25 medarbejdere inklusiv specialistenheden, Resolution Media.

Et setup, som OMD’s adm. direktør, Bo Damgaard gerne ser udbygget med flere specialister med digitale og analysekompetencer.

– Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle OMD’s kompetencer og rådgivning, så vi er i stand til at omsætte al udvikling til muligheder og forretningsmæssig fremdrift for de virksomheder, som vi arbejder for, siger han og fortsætter:

– Derfor er jeg også meget glad for, at Dorte har valgt at vende tilbage til OMD. Hun er en dygtig strategisk profil med stærke ledelses- og rådgivningskompetencer. Derudover er hun en utrolig behagelig person, der er meget afholdt i både OMD og branchen.