Performance marketing-bureauet s360 har opkøbt SoMe-bureauet Nordic Social. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det er et bevidst strategisk opkøb, der skal styrke s360’s kompetencer inden for sociale medier, lyder det.

“Vi har været imponerede af det arbejde, som Nordic Social har lavet inden for some-marketing, især med deres banebrydende tiltang til TikTok, en kanal, der i stigende grad bliver vigtig for vores kunder,” lyder det i pressemeddelelsen fra Jakob Vedel, CEO i s360.

Opkøbet vækker også glæde hos Nordic Social, der blev stiftet i 2018 af Alexander Morabbi Wulsh, Emil Klitmose og Peter Klit.

“Vi er begejstrede over at annoncere, at Nordic Social vil slå kræfterne sammen med s360. Partnerskaber giver et væld af spændende muligheder for vores kunder og kolleger,” lyder det fra Emil Klitmose.

Brandet Nordic Social vil køre videre et par måneder, men per den 1. oktober vil det være opslugt af s360, fremgår det af pressemeddelelsen.

Peter Klit og Alexander Morabbi Wulsh fortsætter i den nye konstruktion, hvor de stadig vil stå i spidsen for Nordic Socials aktiviteter. Den tredje medstifter, Emil Klitmose, går ud af virksomheden for i stedet for at studere.

Partnerne ønsker ikke at oplyse noget om økonomien i aftalen, da dette er fortroligt.