Efter en nylig kapitalindsprøjtning på over 10 millioner er tech-startup’en Custimy nu klar til at tage sin software ud på markedet.

I den forbindelse har man ansat Jakob Korsgaard som VP Revenue. Han skal blandt andet bruge sin erfaringer til at etablere den unge startup nationalt og internationalt.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Jakob Korsgaard har senest været partner i virksomheden ’Think About People’. Derudover kommer han med mange års erfaring fra bureaubranchen. Herunder ledende stillinger hos blandt andre Dentsu, GroupM og AQKA.

Og han ser frem til at blive en del af Custimy.

”Custimy, teamet og produktet er i mit hoved det helt rigtige fit. Vi vil ændre måden, man tænker data-drevet marketing på. Og det på en måde og med en tilgang, jeg ikke har set før,” siger Jakob Korsgaard i meddelelsen.

Vil hjælpe SMV’erne

Custimy blev etableret i sommeren 2020 af Kristoffer Degn og Martin Navne.

Målet var at skabe en platform, hvor små og mellemstore virksomheder kunne ”få adgang til de samme avancerede redskaber, der har været forbeholdt de største virksomheder indtil nu.”

" Der er en særlig attitude her. Der tør drømmes. Faktisk skal man turde drømme.
Jakob Korsgaard, VP Revenue, Custimy

”At de mindre virksomheder ikke har haft adgang til at tage data-drevne beslutninger, betyder, at de er kommet enormt bagud, mens de større virksomheder har haft frie rammer til at optimere, prøve nye ting og hele tiden tage skridt fremad,” siger Kristoffer Degn i meddelelsen og tilføjer:

”Og vi ser konsekvenserne af det i dag, hvor de mindre simpelthen ikke kan følge med mere inden for e-commerce.”  

Ifølge Kristoffer Degn har corona endda forværret situationen.

”Der er et akut behov for at vende udviklingen. Ellers kan danske og europæiske SMV’er ende i en situation som i USA, hvor få store virksomheder har sat sig på stort hele e-commerce markedet alene,” siger han.

Ikke noget ’plejer’

Jakob Korsgaard er klar over, at det er en anderledes situation at lande i en ung startup end at være en del af en international virksomhed, men er fascineret af miljøet.

“Der er en særlig attitude her. De tør drømme. Faktisk skal man turde drømme,” siger han i meddelelsen og tilføjer:

”Der er ikke så meget, ’det har vi prøvet’. Men til gengæld en tilgang, hvor det at tale om ambitioner og hele tiden “række ud efter mere” er dybt funderet i virksomhedens DNA.” 

Den unge virksomhed er med ledelsens ord ”gået fra to venner ved et køkkenbord til 17 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København og Warszawa på kun lidt over et år.”