Den Aarhusianske metaversvirksomhed SynergyXR har hentet investeringer for 20 millioner kroner.

Investeringen kommer både fra danske og internationale investorer, med finske Innovestor Ventures som hovedinvestor, lyder det i en pressemeddelelse.

SynergyXR har ifølge meddelelsen specialiseret sig i teknologien bag Metaverset i over 10 år og har leveret viden og software til flere af verdens største tech-virksomheder som Facebook (nu Meta, red.) og Microsoft.

Med den nye kapital indenbords er ambitionen at gøre metaverset til allemandseje med en skalerbar platform til virksomheder verden over – en platform man har store forventninger til.

”Vi har fået et bredere netværk og stærkere kompetencer, som udover investeringen kan hjælpe os til at indfri vores meget ambitiøse vækstmål om at syvdoble vores platformomsætning på to år”, skriver Mads Troelsgaard, CEO i SynergyXR, i pressemeddelelsen.

”Vi mener, at timingen er helt rigtig i forhold til at investere i augmented og virtual reality til arbejdspladser, og vi mener, at SynergyXR har det, der skal til for at få succes på dette område,” siger Myron Seto, der er partner i finske Innovestor Ventures, i meddelelsen.