Fra Brandhouse/Subsero lyder det, at “kalenderen fuld af opgaver”, og at man derfor har hyret syv nye medarbejdere til nyoprettede stillinger.

”Vi har lige præsenteret et godt regnskab, vi har masser af opgaver og kunder. Og vi har ambitioner om at skulle kunne mange forskellige ting som bureau udover traditionel marketing. Så oprustningen er en del af vores forretningsudvikling,” lyder det Stiig Helgens Binggeli, direktør og stifter af Brandhouse Gruppen.

Det er svært at tiltrække nye kapable medarbejdere for tiden. I har skaffet hele syv. Hvordan gør I?

“Jamen, det kan vi, fordi vi har nogle dygtige folk i forvejen, og dygtige folk vil jo gerne arbejde sammen med andre, der også er dygtige,” siger Stiig Helgens Binggeli og tilføjer:

“Men det, vi mere konkret gør, er bl.a. at involvere vores medarbejde i at finde de rette kandidater. Så vores specialister på et område herinde er med til at finde og anbefale andre specialister på området.”

Nedenfor en samlet liste over de syv nye medarbejdere – og deres respektive stillinger – hos Brandhouse/Subsero og Bessermachen, der er Brandhouse/Subseros Design Studio.

Ann Christina Bækdal, Client Director Digital

Joyce Claire Lynch. Copywriter Digital

Mads Hannibal Rasmussen, Paid Social konsulent

Anne Mose Mortensen, AD’e /Senior Grafisk Designer 

Louise Lind, Senior Account Manager

Anne Mose Mortensen, AD’er/Senior Grafisk Designer

Louise Silfverberg, Senior Account Manager

Henrik Holst. Salgschef for Bessermachen