Det store digitale bureau Valtech er i gang med at købe massivt op i bureau- og konsulentbranchen for at sætte sig på forskellige markeder.

Valtech kan i dag melde ud, at selskabet har opkøbt hollandske Evident, der også har kontorer i Portugal – det er et nyt marked for Valtech. Inden da har Valtech også købt canadiske Absolutnet, der har over 300 medarbejdere på fem kontorer i Europa og Nordamerika.

Valtech købte den 12. februar 2021 også eCapacity i Danmark og har en division her i landet. Den er Michael Krogh-Schlicter adm. direktør for.

Udover de tre køb har Valtech på en periode på lige over et år købt yderligere fem digitale bureauer eller virksomheder med speciale i marketing eller tech. Det er et udtryk for, at Valtech forstærker sig som en stor europæisk spiller, lyder det.

”Valtech stammer fra Europa, som er en stor del af vores forretning. Vi sætter fart på vores vækst i regionen ved konstant at udvide vores evner og ved at tilpasse os de behov, vores klienter har,” lyder det på mail fra Valtechs EVP i Europa, David Gompel og tilføjer:

”Vi er på vej til mere end at fordoble størrelsen på vores virksomhed inden for de næste par år.”

Virksomheden planlægger også at lave flere opkøb i den kommende tid udover de otte, selskabet allerede har lavet.

”Valtech ser på flere muligheder for eksterne vækstmuligheder på alle tidspunkter,” skriver David Gompel.

Valtech ønsker ikke at oplyse, hvad de mange bureauopkøb har kostet, eller hvad det vil betyde for virksomhedens samlede omsætning.

Valtech har nu over 4.500 medarbejdere på tværs af over 50 kontorer i 19 lande.

Rettet klokken 11.47: Markedsføring havde skrevet, at Absolutnet var det eneste køb for Valtech. Dette er dog Evident – Absolutnet blev købt forinden. Markedsføring har rettet fejlen.