Mads-Mikkel Tarding, der hidtil har været Head of Operations hos e-commerce marketing-bureauet Kynetic, bliver ny Managing Director og dermed ansvarlig for den daglige drift på bureauet.

Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Han træder samtidig ind i direktionen og bliver desuden bureauets partner nummer fire.

Mads-Mikkel Tarding har været en del af Kynetic siden november 2021 – tidligere har han været hos blandt andre Resolution, Nord DBB og OMD.

I sin nye stilling overtager han ansvaret for den daglige drift fra CEO, Kasper Ebsen, som ifølge meddelelsen fremover i højere grad vil fokusere på den langsigtede strategi, innovation og den kommercielle udvikling.

“Jeg er rigtig glad for den tillid, partnerkredsen har vist mig,” siger Mads-Mikkel Tarding i meddelelsen og tilføjer:

”Vores faglighed er blandt de absolut bedste i branchen, og vi kan samtidig tilbyde noget i markedet, som eksempelvis de klassiske mediebureauer ikke kan. Derfor har det også været et ønske fra starten, at jeg fik mulighed for at udvikle mig og blive en central del i at både vækste vores kunder og Kynetic som hus.”

CEO & Senior Partner, Kasper Ebsen, siger i meddelelsen blandt andet:

“Mads-Mikkel passer perfekt ind i vores direktion. Han formår at skabe bro mellem strategien og det taktiske, og samtidig er han en rasende god leder. Derfor er det en fornøjelse at sætte ham i centrum for vores videre færd.”