Med udnævnelsen af kreativ direktør Rasmus Nybo til ny partner fortsætter bureauet Nørgård Mikkelsen strategien med en bredt funderet ejerkreds.

Med Rasmus Nybo fra bureauets afdeling i København, er partnergruppen således oppe på ’11 centrale kollegaer’. Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

”En af hemmelighederne bag Nørgård Mikkelsens mangeårige succes er helt sikkert vores partnerstruktur,” fortæller bureauets CEO, Kasper Kjærsgaard Jensen, i meddelelsen og tilføjer:

”Med et dynamisk ejerskab sikrer vi, at bureauet konstant følger markedets behov. Vi lever af fornyelse – og med flest mulige relevante perspektiver og kompetencer repræsenteret i partnergruppen, sikrer vi netop det.” 

Nørgård Mikkelsen har de senere år været inde i en positiv udvikling med vækst og nyansættelser. 

Kontoret i København tæller således i dag omkring 30 ansatte, og er i øvrigt netop rykket fra Vesterbrogade til nye og større lokaler i Palægade.

Og udnævnelsen af Rasmus Nybo skal ses i lyset af den markante udvikling bureauet er inde i – ikke mindst i København, lyder det i meddelelsen fra Bodil Ibsen, COO hos Nørgård Mikkelsen

”Det er helt naturligt, at Rasmus tilbydes medejerskab i bureauet. Med sine stærke, faglige kompetencer kombineret med en udpræget holdånd indkapsler han på mange måder både det fagligt ambitiøse og den stærke vi-kultur, som bureauet bygger på,” 

Hovedpersonen selv siger i meddelelsen:

”Jeg har været på flere spændende bureauer og arbejdet sammen med mange dygtige mennesker. Men der er ingen tvivl om, at der hos Nørgård Mikkelsen hersker en helt speciel holdånd. Her er marketing en holdsport og ikke et ”one man show.”