Rasmus Nygaard-Winther har gennem de seneste tre år genopbygget Public Affairs som forretningsområde i Geelmuyden Kiese. Nu optages han i partnerkredsen.

Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Før sin ansættelse i Geelmuyden Kiese har Rasmus Nygaard-Winther blandt andet været embedsmand, kommunikations- og public affairs-chef i Københavns Lufthavne samt kommunikationsdirektør i Nature Energy.

“Rasmus kombinerer det bedste fra Slotsholmen med det bedste fra erhvervslivet. Han har en veludviklet forståelse for strategisk kommunikation, og hans insisterende fokus på at skabe værdi for vores kunder gør, at vi har været i stand til at få public affairs-området til at vokse til nye højder,” siger Group Managing Partner, Karne Lykkebo, Geelmuyden Kiese, om den ny partner.

" Rasmus kombinerer det bedste fra Slotsholmen med det bedste fra erhvervslivet.
Karne Lykkebo, Group Managing Partner, Geelmuyden Kiese

Her er GK's 10 partnere

Geelmuyden Kieses skandinaviske partnerskab består nu af 10 partnere.

Rasmus Nygaard-Winther bliver del af det danske partnerskab, der i dag består af Karne Lykkebo, Mikkel Salgaard Bendtsen, Christian Grønning og Hanne Schmidt.

I Norge består partnerskabet af Marit Høvik Hartmann, Geir Ove Harnes og Margrethe Geelmuyden

Det svenske partnerskab består af Simon Wallin og Jonas Nilsson.

Kilde: Geelmuyden Kiese.

Det fremhæves, at det er lykkedes at vækste bureauets public affairs-området kraftigt: Omsætningen på området er, ifølge bureauet, de seneste to år vokset med 400 procent, og i dag har Geelmuyden Kiese 12 ansatte, der hovedsageligt beskæftiger sig med public affairs. 

Selv er Rasmus Nygaard-Winther “utrolig glad” for at blive en del af partnerskabet i Geelmuyden Kiese.

“Vi har de senere år formået at bygge en public affairs-forretning op, hvor vi rådgiver vores kunder ud fra en dyb faglighed i kombination med en grundlæggende forståelse for politik og kommunikation. Den positive udvikling ser jeg frem til at fortsætte,” siger Rasmus Nygaard-Winther. 

Ifølge pressemeddelelsen forventer Geelmuyden Kiese at sætte omsætningsrekord, når regnskabet for 2021 gøres op. Seneste regnskab (2020) viste et resultat før skat på 4,8 millioner kroner.