Rasmus Fisker stopper som Managing Director for MBA – Mediacoms kreative bureau – men bliver internt i GroupM.

Han får fremover rollen som Managing Director for Business Development i GroupM og får base i Aarhus. Her skal han være med til at udvikle forretningen hos GroupM’s Aarhus-bureauer. Det skriver han på LinkedIn.

“Tak for turen MBA! Det har været vildt, og uden sidestykke nogle af de bedste år i mit arbejdsliv,” skriver han.

Imens overtager Stine Darby rollen som Managing Director for MBA.

“Som en del af et større hus, med eksperter på næsten alle områder af kommunikationsfeltet, og en evne til at finde nye veje i forhold til at lave meningsfulds kreativitet, på en relevant og vedkommende måde, er jeg sikker på, at vi kan gøre en kæmpe forskel for vores kunder. Og det glæder jeg mig rigtig meget til,” skriver Stine Darby på LinkedIn.

GroupM meldte for nylig ud, at bureaugruppen lukkede sin Aarhus-afdeling af bureauet Mindshare og nedlagde de seks stillinger i bureauet. Fremover kører GroupM videre med fokus på Wavemaker og Mediacom i Aarhus.

“Vi startede stærkt op i Aarhus. Men markedet er for øjeblikket aftagende, og væksten stilner af, så vi fokuserer i København og sikrer, at alle kunder får en god overdragelse. Det vigtigste for os, udover kunderne, er at hjælpe vores folk rigtigt godt videre. Det sidder jeg og arbejder på. De skal have en god mulighed for at komme videre,” lød det dengang fra COO Nino Cardell fra Mindshare til Markedsføring.