Projektet ’Fingerspelling with Machine Learning’ af Hello Monday (part of DEPT®) er blevet hyldet i kategorien Accessible Design i Fast Company’s Innovation by Design Awards 2022. 

Derudover er ’Fingerspelling with Machine Learning’, som Hello Monday (part of DEPT®) har lavet for Society of American Society for Deaf Children, også finalist i Learning-kategorien, som hædrer designere og virksomheder, der løser nutidens og morgendagens mest presserende problemer.

Hello Monday (part of DEPT®)’s projekt, som tidligere har vundet en række priser, giver forældre til døve og hørehæmmede børn mulighed for at lære tegnsprog gennem en browser-baseret app, der bruger webcam og machine learning til at analysere din hånds form, så du kan lære at bruge ASL-alfabetet (American Sign Language, red.) korrekt.

“Vi er taknemmelige over nomineringerne i begge priskategorier. Fingerspelling er et projekt, der betyder meget for os. Det er altid fantastisk at få omtale i Fast Company, både i kategorien bedst tilgængelige design, men det er meget specielt at være en af finalisterne i kategorien for bedste pædagogiske design,” siger Anders Jessen, stiftende partner i Hello Monday (part of DEPT®) i en pressemeddelelse.

I forhold til årets vindere i Fast Company’s Innovation by Design Awards 2022, siger Brendan Vaughan, der er chefredaktør for Fast Company, i en pressemeddelelse:

“Et fælles tema blandt dette års Innovation by Design-belønnede, som spænder fra sundhed til autonom kørselsteknologi, er permanens. De produkter, der sprang i øjnene på vores redaktører og dommere, gik imod vores quickfix-forbrugerkultur, mens de manifesterede også en mere inkluderende vision om design.”

Alle vindere, finalister og hædrende omtaler præsenteres online og i oktoberudgaven af Fast Company magazine, der udkommer fysisk den 27. september.

Se casevideo nedenfor:

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger