Lead Agencys Sofie Rebecca Høj og Advices Morten Vester Haldrup har vundet guld ved VM i PR – ICCO Next Generation PR Word Cup.

Det danske team var sendt afsted som repræsentanter for Kreativitet & Kommunikation og skulle i finalen fra den 7. til den 10. november konkurrere med 12 nationale og regionale teams.

Årets brief var stillet af Verdensnaturfonden, og finalisterne skulle udvikle en kampagneidé g præsentere den for dommerne i en fem minutters video pitch, hvor de skulle forklare, hvordan de ville eksekvere idéen i praksis.

De to danske vindere får en betalt rejse til ICCO Global Summit i 2023, der afholdes i Warszawa i Polen – og mulighed for at holde et oplæg på hovedscenen.

Sofie Rebecca Høj og Morten Vester Haldrup vil også blive udpeget til Global PR Youth Board – en ungdomsleder-rådgivningsgruppe, der fremmer samarbejde og kreativitet blandt unge PR-professionelle over hele kloden.

I en pressemeddelelse siger Holly McKinlay, Director of Strategic Communications & Brand, World Wildlife Fund, og juryformand ved konkurrencen: 

“Kæmpe tillykke til team Danmark. Deres ideer var så åbenlyst gennemtænkte, og vi satte især pris på deres brug af indsigter til at understøtte deres strategi. Jeg er enormt imponeret over niveauet af kreativitet i kampagnerne, og alle indeholdt idéer, som jeg kan forestille mig at arbejde med i en WWF-kampagne.”

I finalen var det danske team oppe mod teams fra Argentina, Frankrig, Ungarn, Indien, Østrig, Kenya, Italien, Polen, Singapore, Ukraine og Storbritannien.

Sølvet gik til Argentina og bronze til Polen.