Jacob Ziegler er Senior Designer i Bold Scandinavia, der er en del af NoA/The North Alliance. Tidligere har han været grafisk designer hos Virtue i seks år.

Mediet Markedsføring har bedt Jacob Ziegler om at udvælge fire apps og programmer, der løfter hans arbejdshverdag på designbureauet.

Are.na (website)

“Det her er en kollaborativ research-platform, lidt a la Pinterest, som jeg dagligt bruger til at samle og dele inspiration på arbejdet. Jeg vil anbefale, at man søger på Evan Collins, der er stifter af CARI (Consumer Aesthetics Research Institute), der samler og kategoriserer trends og stilistiske perioder derinde.” 

Glyphs (font editor)

“Al respekt til Robofont, Fontself og alle de andre gode font editors derude. Men Glyphs, og deres mega nørdede og super hjælpsomme forum, er bare lidt federe end de andre.”

Typeface 3 (font manager)

“Denne font manager har et meget overskuelig interface og nogle virkelig brugbare filtreringsmuligheder. Udover det, er der også en sammen.”

Toggl Track (app)

“Helt lavpraktisk så kører jeg Toggl Track til at registrere mine arbejdstimer. De har en app, der sync’er med desktop-app’en, så man kan gøre det på vej hjem fra arbejde og ikke nødvendigvis på kontoret.”