Sidste år vandt Liberal Alliances social media-team prisen som landets dygtigste SoMe-hold. Det var første gang, prisen blev uddelt – i et samarbejde mellem Dansk Markedsføring og Erhvervsakademi Aarhus.

Nu er der åbnet for indstillinger til den anden uddeling af prisen. Og denne gang skal der endda uddeles to priser: Både til det bedste komercielle SoMe-team og til det bedste ikke-kommercielle/offentlige SoMe-team.

Juryen bag prisen har valgt at splitte den op i to kategorier, da sidste års uddeling viste, at det var vidt forskellige mål og resultater, som landets bedste SoMe-hold arbejdede efter.

”Da vi lancerede prisen sidste år, var vi spændte på modtagelsen i markedet. Og vi modtog virkelig mange stærke indstillinger. Sidste års fem shortlistede teams — Krifa, Dansk Sygeplejeråd, Søstrene Grene, Sundhedsstyrelsen og Liberal Alliance — viste også den store bredde i indstillinger. Men samtidig viste de også et behov for at gøre noget anderledes i år,” siger adm. direktør i Dansk Markedsføring og juryformand, Thomas Wahl, som tilføjer:

”Derfor har vi valgt at uddele priser til årets Social Media-team i to kategorier: En ’Commercial’-kategori og en ’Non-commercial/public’-kategori netop for at tage højde for forskellige udgangspunkter og målsætninger,” siger han.

Det er gratis at indstille til prisen, som bliver uddelt på konferencen Social Media Manageren 2023, der bliver afholdt den 30. november 2023 i Aarhus.