Geelmuyden Kiese skal ifølge bureauet have større fokus på kampagnearbejdet, og derfor har bureauet netop ansat Sofie Svarre som ny strategisk direktør. Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

Sofie Svarre kommer fra et job som selvstændig brand strateg, men hun har tidligere været 15 år hos Advance, hvor hun var partner med ansvar for bureauets Insights & Strategy funktion.

”Vi glæder os enormt over, at vi har fået Sofie Svarre med ombord. Vi er et samfundsbureau, og Sofies kompetencer kommer til at hjælpe vores kunder med at styrke deres position samtidig med, at vi skaber kampagner, som rammer ned i samfundsdebatten,” siger Mikkel Salgaard Bendtsen, partner i Geelmuyden Kiese.

Tre andre nyansættelser

Udover ansættelsen af Sofie Svarre har Geelmuyden Kiese henover sommeren fået tilgang af tre andre nye ansigter i staben. 

Orhan Göcken er ansat som kommunikationsrådgiver i Geelmuyden Kieses finansteam. Han kommer med 10 års erfaring fra forskellige stillinger hos DR, hvor han seneste har arbejdet som reporter og redaktør på Orientering på P1 og tidligere været tilknyttet Deadline. 

Lotte Rask er ny teamleder og Head of Project Management. Lotte har en lang karriere i reklamebranchen bag sig, og har blandt andet været Account Director hos DDB og kampagneansvarlig hos Kræftens Bekæmpelse.

Derudover er Christina Helene Fuglsang blevet hyret som seniorkonsulent i Geelmuyden Kiese-teamet for corporate communication og issues management. Christina Fuglsang kommer fra en stilling som personlig assistent for Torben Möger Pedersen i PensionDanmark.