Jan Køhler, der var med til at starte bureauet Nordlid, trækker sig fra bureaubranchen. I stedet vil han dedikere sig til sin egen startup-virksomhed og den grønne omstilling.

I 1999 stiftede Jan Køhler bureauet Interflow, der skulle gennem to fusioner og et opkøb, før det endte på Nordlid.

Hans startup-virksomhed, Complete7, tilbyder digitaliseret rådgivning om energioptimering og grøn omstilling til små og mellemstore virksomheder. 7-tallet i navnet kommer af verdensmål 7, der handler om bæredygtig energi.

”Det har været mere end fantastisk i over 20 år. At bygge et bureau fra bunden. At vågne op hver morgen til en fuld roulade, intellektuelt, socialt og kreativt. Fornøjelsen af at være sammen med modige kunder og superdygtige kollegaer,” skriver Jan Køhler i pressemeddelelsen, og tilføjer:

“Stafetten er nu givet videre til de bedste, og jeg vil med glæde følge med fra sidelinjen, samtidig med at jeg ruller mit nye produkt ud i markedet.”

Nordlid og Jan Køhler er dog ikke endegyldigt færdige med hinanden, da bureauet får lov at trække på hans erfaringer i fremtiden.

Samtidig ændres Nordlids ejerkreds. Jan Køhler og Maria Furbo sælger deres sidste anparter til Bording Group, der i 2014 købte majoritet i bureauet og nu ejer 62 procent, og den nuværende ledelse.