Kreativ direktør på Envision gennem mere end 16 år, Peter Boe, har sagt op på bureauet for at tage hul på et nyt kapitel i sin karriere. 

Det skriver han på LinkedIn.

”Efter halvandet årti som seniortekstforfatter og creative director på et af Danmarks bedste reklamebureauer skal jeg prøve noget nyt. I den tid kan man nå at blive født og blive gammel nok til at starte i gymnasiet – det er pænt længe,” lyder det fra Peter Boe på det sociale medie.

Peter Boe har på Envision været med til at skabe stribevis af prisvindende kampagner for blandt andre Hummel, Bilka og Danske Spil – eller som han selv skriver: ”en masse kloge kunder, der gerne ville investere i kreativitet og kvalitet.”

Hvad der skal ske fremover, løfter Peter Boe ikke konkret sløret for, men skriver:

”Nu skal jeg prøve noget nyt, og planen og drømmen er at gå freelance, hvilket jeg nok skal fortælle mere om senere (…) jeg glæder mig til alt!”

Peter Boes opsigelse kommer godt et halvt år efter, at Envision i august sidste år gennemførte en større ændring i bureauets kreative ledelse.

I processen fratrådte også den tidligere mangeårige ECD og partner, Jakob Blom, samtidig med at bureauet hentede Tobias Aggergaard ind fra Black Rabbit som Chief Creative Officer. 

Envision oplyste dengang, at den tidligere CCO og partner, Jesper Herholt, ville i direktionen, men få en ny tværgående og mere intern rolle på bureauet.