Den danske fodbold-legende Michael Laudrup stiller igen op som reklame-trækplaster for skjorte-brandet Barons. Det oplyser brandet i en pressemeddelelse.

I en række nye film kommer seerne med bag settet, hvor den spanske lydmand ’Carlos’ mere eller mindre ufrivilligt stjæler opmærksomheden fra Laudrup. 

“Med kampagnen vil vi vise, hvilken legende Laudrup er, også selvom han ikke har hovedrollen. Det gør vi via den socialt akavede, men elskelige superfan og lydmand, Carlos, siger Jesper Funch Boye, der er Art Director hos Barons, i meddelelsen.

Han er sammen med Karl Broholm, Photo & Video Director hos Barons, hovedarkitekten bag de nye film.

Og modsat Laudrup-kampagnen fra sidste år, som Another dengang stod bag, så har Barons denne gang valgt at håndtere alt fra ideudvikling til produktion internt.

" Carlos personificerer den begejstring og respekt, vi har for Laudrup.
Karl Broholm, Photo & Video Director, Barons

“Det har længe været en målsætning for os at kunne udvikle og producere kampagner i denne størrelsesorden, hvor vi gør os uafhængige af eksterne kreative kræfter,” siger stifter og CEO i Barons, Joachim Latocha i meddelelsen.

Behind the scenes-stil

Tøjmærket Barons, der blandt andet er blevet kendt via DR-programmet Løvens Hule, hyrede i sommeren 2022 Michael Laudrup som ny frontfigur.

Det blev til en reklamefilm, hvor to venner på en restaurant diskuterer, om det var Stoichkov eller Romario, der modtog en nærmest legendarisk aflevering fra Laudrup i Barcelona i 1993. Og får svaret fra Laudrup selv.

I de nye film, er Michael Laudrup også med, men her er det ’Carlos’, der stjæler billedet.

“Carlos personificerer den begejstring og respekt, vi har for Laudrup, men han bliver samtidig et eksempel på, hvor tosset vi kan opføre os, når vi møder vores idoler,” siger Karl Broholm og tilføjer:

”Laudrup jonglerer eminent imellem at være den seriøse mand på optagelse, der samtidig har overskud til at grine af og med Carlos”. 

Alle videoer er optaget og lavet til reel/ story-format, for at simulere fornemmelsen af, at handlingen finder sted på det “ægte” photoshoot med Laudrup ind imellem optagelserne.

Den første af seks små behind-the-scenes film er ude nu – se den her.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger