Skjortevirksomheden Barons og Michael Laudrup indgik for nylig et samarbejde, og nu er den første kampagne i luften.

Den er signeret det kreative bureau Another, og kampagnefilmen og det kreative arbejde tager udgangspunkt i en twist om en historisk aflevering på grønsværen i Barcelona tilbage i 1993.

Og ifølge partner og kreativ direktør Morten Kjær fra Another var det ”lidt af en drømmeopgave at arbejde med Barons og en drengedrøm at få lov at lave noget med Michael Laudrup”.

“Michael Laudrup udviklede en fantastisk afleveringsform, hvor han chippede bolden over modstanderen og dermed satte sin medspiller helt fri. Særligt én aflevering fra Barcelonatiden har skrevet sig ind i historien,” siger Morten Kjær i en pressemeddelelse og tilføjer:

”I en kamp mod Osasuna chipper Laudrup bolden til en helt fri medspiller. Men var det Stoichkov eller Romario, der modtog bolden? Det er ideen i filmen. Og hvem det var, kan man se i den nye kampagnefilm.”

Kendte navne i ejerkredsen

Bag Barons-brandet står den tidligere finansmand Joachim Latocha, der stiftede virksomheden i 2016 sammen med en tidligere kollega, Kristian Rønsholdt, fra Deloitte.

Brandet optrådte i ”Løvens Hule” i 2020 og fik her en investering af Jacob Risgaard, der i dag – ligesom Bestseller-direktør Anders Holch Povlsen – er medejere af selskabet.

Ifølge Barons valgte man ”efter besøg hos en række bureauer” Another til at lancere brandets nye polo og samarbejdet med Michael Laudrup. 

“Another viste fra første møde en kæmpe idérigdom og forståelse for vores virksomhed. De kunne arbejde i et højt tempo og havde os hele tiden med i loopet. Og den måde at samarbejde på passer godt til os – vi vil gerne være med hele vejen. Så valget af Another var oplagt,” lyder det fra Bastian Lind, der er partner og CMO i Barons.

Michael Laudrup har tidligere været reklame-blikfang for blandt andre OTA Solgryn og pensionsselskabet PFA.

Se den nye kampagnefilm, som Holy Ravioli har produceret og Sune Lykke Albinus har instrueret, herunder – efterfulgt af det berømte chip og andre Laudrup-lækkerier fra 1993.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger