Det digitale bureau Ice Digital har netop præsenteret deres første årsregnskab, der viser et overskud på 1,4 millioner kroner efter skat. 

Ice Digital blev ifølge CVR-registeret oprettet i februar, og overskuddet er altså generet på mindre end et år.

“Vi er stolte over resultatet, der er blevet skabt på så kort tid. Jeg tror, succesen skyldes vores tætte samarbejde med vores kunder samt de dygtige folk, som vi var heldige at få med ombord i vores spæde start. Samtidig har det været en prioritet at investere meget i udviklingen af vores medarbejdere,” skriver Ice Digitals direktør Søren Skriver, der er én af tre partnere i bureauet, i en pressemeddelelse.

Ice Digital forventer, at de i det kommende årsregnskab for 2023 vil se en fordobling af dette års resultat. 

“I 2022 har vi slebet og finpudset vores forretning. Derfor har vi endnu ikke brugt en krone på at markedsføre os selv. Vi føler os klar til at trykke lidt mere på speederen og har store forventninger til 2023, hvor vi regner med at fordoble vores toplinje og bundlinje,” skriver Søren Skriver i meddelelsen.

Ice Digital har kontorer i Aalborg og Århus og er fra stiftelsen gået fra tre til 10 ansatte. Bureauet forventer at have 15 ansatte ved udgangen af 2023, lyder det i meddelelsen.