Efter 17 års eksistens får Help PR nu sin første bestyrelse. 

Det er Tim Frank Andersen og forretningsmanden Christian Hoff, der har takket ja til hvervet, hvor de sammen med stifter af Help PR, Mads Byder, vil udgøre bestyrelsen. 

Tim Frank Andersen, tidligere partner og bestyrelsesformand for In2media (senere KMD, nu Charlie Tango, red.) og stifter af Liveshopper, var ifølge en pressemeddelelse ikke i tvivl om, at han ville være en del af den nye bestyrelse for Help PR, da han fik tilbuddet. 

”For det første kender jeg dem som kunde, da de har hjulpet mig og de virksomheder, jeg har arbejdet med de sidste 15 år. Men også fordi, jeg altid har været imponeret af den resultatorienterede approach, de lykkes med, siger Tim Frank Andersen i meddelelsen.

Men han havde ét forbehold, skriver han i en mail til Markedsføring.

“Jeg sagde fra start, hvis Help skal løftes til næste niveau, kræver det ændringer i forhold til det eksisterende setup. Der skal en anderledes og bredere ledelse til – samt en professionel bestyrelse og et overordnet digitalt fokus.” 

Det nye bestyrelsesarbejde på på Help PR bunder også i en personlig ambition for Tim Frank Andersen.

“Jeg vil være med til at lykkes med digital PR på et tidspunkt. Det har været en tanke hos mig i 15 år. Jeg har for otte-ni år siden arbejdet på et lignende projekt, men der var jeg for tidligt ude. Nu er tiden rigtig. De gode reklamebureauer er digitaliseret for længst med succes, mediebureauerne ligeså, eventhusene til dels. PR er der ikke endnu, men tiden er rigtig,” skriver han til Markedsføring.

Bestyrelse vil vokse med tiden

Hos Help PR ser stifter Mads Byder, der indtil for nylig selv har ageret bestyrelse som et “one-man-band”, frem til at lade både de daglige og de store beslutninger være hos den nye bestyrelse samt direktionen, der udgøres af Mikkel Luplau Schmidt og Charlotte Correll, der begge er partnere i Help PR.

Fremover skal skal han fokusere mere på den kreative udvikling af bureauet og kunderne, 

”Vi tror indædt på samarbejdet med den nye bestyrelse, som vi sikkert også vil udvide en dag i fremtiden. Christian og Tim giver Mikkel, Charlotte og jeg en masse sparring og værktøjer, som vi vil benytte til at løfte en række processer i Help PR,” skriver Mads Byder i en mail til Markedsføring. 

Bestyrelsesarbejde er ikke en fremmed størrelse for hverken Tim Frank Andersen eller Christian Hoff. Førstnævnte er i bestyrelsen hos Visit Denmark, Johannes Fog og Dansk AM Hub. Sidstnævnte, der bliver bestyrelsesformand i Help PR, beklæder, ifølge pressemeddelelsen, allerede bestyrelsesformandsposten i fire andre selskaber og er menigt bestyrelsesmedlem i Nordic Solar og Selmer Gruppen.