“Dette fly er udstyret med Aviation American Gin. Vær venlig at sikre dig, at du har dit sikkerhedsbælte på hver gang, du drikker den. Såfremt du spilder en eneste dråbe af denne verdens højest-ratede gin, vil det resultere i, at du bliver tapet fast til dit sæde på resten af flyturen.”

Det indleder den amerikanske skuespiller og Deadpool-stjerne Ryan Reynolds med at sige i ny 42-sekunders film, der pt. høster positiv opmærksomhed på sociale medier verden rundt.

Her en reaktion på LinkedIn, hvor Aviation American Gin har postet filmen til hidtil udelt begejstring.

Filmen med titlen ‘Rejected Airline Safety Video’ er en fly-sikkerheds spoof båret af stjerneskuespillerens velkendte humor, der på vanlig vis nok er mere tør end den amerikanske gin, der reklameres for – i samarbejde med British Airways.

Det er Ryan Reynolds’ eget kreative bureau Maximum Effort, der står bag filmen, der lander samtidig med at British Airways åbner en flyrute til Portland, Oregon – der er Aviation American Gins hjemby. Samtidig lanceres gin’en – som traditionelt anses som en britisk spirituosa – også på samtlige British Airways flyruter.

Ryann Reynold er officielt ansigt for ginfirmaet, som han også er medejer af, indtil 2030.

Filmen er ifølge LinkedIn bruger Staj Olson så god, at han har genvundet sin kærlighed til reklamer.

Selvom reaktionerne er positive, eller som den ovenstående MEGET positive, så er filmen – som så meget andet output fra Ryan Renolds hånd – måske ikke helt kosher i forhold til, at den bedriver satire på et så vigtigt emne som flysikkerhed – sågar med alkohol i ligningen.

Se filmen nedenfor.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger