23,5 procent EBITA-vækst i Knowit Experience Danmark fortæller historien om et travlt 2021, der sluttede med opkøb af designbureauet 1508 og dets søsterselskab Strømlin, som tilsammen tæller knap 50 medarbejdere.

”Vi er meget tilfredse med, at det lykkedes for os at skabe lønsom vækst i 2021, som på mange måder også var et turbulent år med corona, forsyningskrise og kamp om kompetencerne på arbejdsmarkedet,” siger CEO i Knowit Experience Danmark, Roar Nissen, om resultatet i en pressemeddelelse.

Knowit Experience entrerede for alvor i Danmark i 2020, da norske Knowit Experience købte danske Creuna.

Bureauet er dog – sideløbende med integrationen af 1508 og Strømlin – i fuld gang med at jage mere vækst, lyder det i meddelelsen.

Nøgletal for Knowit Experience

2021
Nettoomsætning:  77.6 mio. kroner.
Bruttofortjeneste 57,1 mio. kroner.

2020
Nettoomsætning 76.3 mio. kroner.
Bruttofortjeneste 53.398 mio. kroner.

Det skal både ske organisk og via flere opkøb.

For for Knowit Experience handler opkøb og vækstplaner, ifølge meddelelsen, om at have kapacitet og kompetencer til at skabe større værdi for kunderne ved at levere en hel palette af digitale services.

”Bureauets størrelse gør da en forskel for både kunder og medarbejdere. Kunderne skal have digitale brugeroplevelser i verdensklasse,” siger Roar Nissen i meddelelsen, hvor han tilføjer:

“For at kunne levere det må vi tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere, som skal have gode udviklingsmuligheder på tværs af vores kompetencer og kontorer.”