Med et resultat før skat på 6,1 millioner kroner mod 3,8 året før er det danske techbureau Kruso kommet flyvende ud af 2021.

Bureauets nettoomsætning er vokset fra 39 millioner til 53,5 millioner, der er kommet flere nye folk til, og man har åbnet to nye kontorer i Sverige, som CEO, Lars Ørum Andersen, udpeger som et vigtigt marked.

”En ikke ubetydelig del af historien om Kruso, vores strategi og ikke mindst 2021-resultat skal findes over sundet,” skriver han i en mail til Markedsføring.

Tal fra det svenske datterselskab, som er 100 procent ejet af Kruso, viser således et resultat før skat på 4,8 millioner svenske kroner i 2021, mod 1,22 millioner i 2020.

Lægger man de to selskabers resultater sammen, leverer bureauet ifølge ledelsesberetningen en samlet drift (EBITDA) på 10,8 millioner kroner, mod 5,4 millioner i 2020.

Over året har Kruso samlet set rundet de 100 medarbejdere og har nu fem full service-kontorer i Aarhus, København, Malmø, Göteborg og Stockholm, samt to driftcentre i Lviv og Lissabon. 

Bureauet er også i færd med at åbne eget kontor i Lissabon, som bureauet forventer vil være oppe at køre i løbet af 2022.

Kruso er stiftet og majoritetsejet af den tidligere Siteimprove-medstifter Niels Ebbesen, og kundelisten tæller blandt andre IKEA, Georg Jensen Damask, Alfa Laval, Folketinget, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen samt 36 af landets kommuner.