Tobias Smidth-Fibiger har fået nyt job, efter han stoppede som direktør i McCann Danmark i forbindelse med, at de serbiske ejere bag bureauet begærede det konkurs.

Tobias Smidth-Fibiger er blevet ansat som executive director hos Accenture Song og får altså fremover sin gang i bureauets kontorer på Vestergade i København.

Og nyheden vækker stor glæde hos Accenture Song, siger Managing Director i bureauet, Lotte Jakobsen, til mediet Markedsføring.

“Vi hyrer Tobias, fordi han skal være med til at bygge forretningen fremadrettet. Og jeg har personligt arbejdet sammen med ham tidligere, hvilket jeg var meget glad for, så jeg er super begejstret for at få ham tilbage som en af mine nærmeste kolleger,” siger Lotte Jakobsen, som tilføjer:

“Han er bare dygtig, et godt og rart menneske og en total teamplayer. Og samtidig er han dygtig til at se forretningen og være med til at udvikle nye ting,” siger hun.

Accenture Song har også sendt en pressemeddelelse ud om ansættelsen af Tobias Smidth-Fibiger. Her er han selv citeret for, at han er “begejstret” for at lande et job hos Accenture Song.

“Nu vender jeg tilbage til Vestergade, og det er jeg begejstret for. Udover, at jeg har gode minder og masser af gode kollegaer fra min tid på Hjaltelin Stahl, synes jeg, at Accenture Song er det mest spændende og ambitiøse projekt i Norden i vores industri. Songs mix af data intelligence, kreative, strategiske og teknologiske kompetencer gør, at vi står rigtig stærkt i markedet. Lotte og jeg har været i løbende dialog – og til sidst kunne jeg ikke sige nej. Jeg glæder mig vildt til at starte,” lyder hans udtalelse i pressemeddelelsen.