Merkle og Agillic har valgt at indgå et nyt samarbejde, der skal ”sikre, at virksomheder hurtigere kan høste fordelene ved strategisk marketing automation”.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at samarbejdet retter sig mod ”digitalt tænkende beslutningstagere, der er presset til på kort tid at skabe værdi i mellemstore, data-drevne virksomheder”.

Merkles Chief Growth Officer, Bobby Hollingsworth, siger:

”Vi ved, at der er en del CMO’er, som lige nu tøver med at tage det næste skridt. Måske fordi de ikke har tid og ressourcer til at bygge forkromede business cases. Måske fordi de har haft dårlige erfaringer med at komme alle deres æg i én kurv. Uanset hvad gør vores samarbejde det nu forhåbentlig lidt lettere at komme enten i gang eller videre,” siger han i meddelelsen.

Taler til nye kundegrupper

Ifølge Bobby Hollingsworth er aftalen ”klokkeklar”: Agillic leverer software, og Merkle står for ”alt, der handler om rådgivning og delivery”.

”Det betyder, at vi kan møde en stor del af SMV-markedets behov direkte. At vi nu er i stand til at drive værdi for dén del af markedet er en rigtig god polstring af vores eksisterende suite af CX-services og -produkter. Vi ser frem til at skabe stærke resultater for vores kunder med marketing automation,” lyder det fra Bobby Hollingsworth.

For Agillic baner partnerskabet med Merkle vejen for projekter, hvor softwarevirksomheden kan onboarde nye kunder.

”Vores arbejde er rodfæstet i en dyb tro på personalisering. Derfor er vi glade for at lancere det her samarbejde med Merkle, der på mange måde tænker og handler ligesom os,” siger Agillics CEO, Emre Gürsoy, i meddelelsen og tilføjer:

”Vi har en masse erfaring, når det kommer til at hjælpe virksomheder med at forbinde deres CDP, CMS, CRM, kundeservice, eCommerce og business intelligence. Og ved at gå sammen med CX-kompetencer fra øverste hylde giver vi nu os selv muligheden for at kunne skabe resultater for en ny kundegruppe.”