Petter Pablo Sommerfelt-Venegas udtræder af partnerskabet Spring Family, hvor han har solgt sine anparter. Det farvel betyder samtidig, at han også stopper som CCO og partner i Zupa.

Det skriver Spring Family i en pressemeddelelse.

Petter Pablo blev en del af partnerskabet, da Spring Family i 2018 fusionerede med ZUPA, og parterne melder ud, at udtrædelsen er sket efter gensidig aftale.

”Vi har været glade for Petters indsats i selskabet. Petter har været en væsentlig del af ZUPA og har spillet en kæmpe rolle i at sikre en god fusion på tværs. Det gør selvfølgelig altid tingene lidt mere besværlige når en partner udtræder, men vi forventer fortsat en markant vækst over de kommende år for alle vores selskaber. Og det er da også derfor at selskabet og de øvrige partnere har sagt ja til at købe Petters anparter,” siger Albert Funder, der er bestyrelsesformand i Spring Family.

Timing rigtig

Petter Pablo Sommerfelt-Venegas har været CEO i Zupa siden 2014, og han ser nu frem mod nye udfordringer.

”Det er tid til nyt, som jeg glæder mig til. Det har jo været noget, der har rumsteret i længere tid, og timingen er rigtig lige nu. Efter mange spændende år i ZUPA er selskabet et godt sted, og efter fire år ønsker jeg nu ZUPA og Spring Family al held og lykke fremadrettet,” siger Petter Pablo Sommerfelt-Venegas i meddelelsen.

Siden 2018 har Petter Pablo Sommerfelt-Venegas sideløbende været bestyrelsesmedlem i Kreativitet og Kommunikation, en bestyrelsespost han ligeledes træder ud af.

Det lugter lidt af et farvel til branchen – hvad skal du nu?

”Det er absolut ikke et farvel til branchen, som jeg er så fascineret af. Men jeg skal have mig en god lang sommerferie,” siger Petter Pablo Sommerfelt-Venegas og tilføjer:

”Jeg er slet ikke færdig med at være med til at opbygge og orkestrere gode, kreative løsninger omkring kundens reelle udfordringer. Sikre at den gode fortælling fortælles på tværs af platforme relevant og interessant omkring en forbruger. I hvilken form det så bedst udleves står åbent, men det er noget, jeg glæder mig til at finde ud af.”

Hverken Albert Funder eller Petter Pablo Sommerfelt-Venegas ønsker at kommentere på prisen for anparterne.

Tidligere har sidstnævnte været en del af ledelsen i ADtomic samt været i Hill & Knowlton Strategies.