32 gange har Brandhouse aflagt årsregnskab – de 31 gange med plus på bunden. 

Det er der også i det seneste regnskab, der dækker perioden 1. oktober 2021 til 30. september 2022.

Her kan Brandhouse/Subsero Gruppen fremvise en vækst på toplinjen med omkring 10 procent til en bruttoavance på 63 millioner kroner – og en vækst på bundlinjen til et overskud på 7,2 millioner kroner før skat.

Ifølge Brandhouses CEO, Stiig Binggeli, skal en del af bureauets fremgang forklares med, at de har investeret i at kunne arbejde med kundeoplevelser som en del af brandingen.

”Her arbejder vi ikke bare traditionelt med markedsføring, men også med forretningsudvikling, så vores kunders kunder får relevante kundeoplevelser, som styrker brandet,” siger han i en pressemeddelelse.

Omvendt ser bureauet også markedsføringen og de kreative koncepter som en del af kundeoplevelsen. 

Nøgletal: Brandhouse/Subsero Gruppen 2021/22

Tal i millioner kroner – sidste års tal i parentes

Dækningsbidrag:                  63,0 (57,1)
Resultat før skat:                     7,2 (6,9)
Årets resultat:                         5,4 (5,3)

Kilde: cvr.dk

”På de fleste brands arbejder vi som leadbureau med strategi, kreativ udvikling og digital implementering, og det giver markant gode resultater for vores kunder,” skriver Stiig Binggeli.

Flere partnere

I det forgangne år er Brandhouse vokset fra 54 medarbejdere til 62, ligesom man har optaget nye partnere – senest strategidirektør Kasper Munch.

Desuden har gruppen udvidet aktiviteterne med køb af PR- og influencermarketingbureauet Amaze Communication.

De øvrige specialistafdelinger er designbureauet Bessermachen og Outhouse, som arbejder med grafiske løsninger. 

Digitalbureauet Subsero er i løbet af året også blevet en fuldt integreret kompetence i Brandhouse, og strategien er klar, lyder det fra Stiig Binggeli:

”Vi møder flere brands og virksomheder, som efterspørger et hovedbureau, der kan skabe klare kreative koncepter baseret på strategi og digital udrulning, fordi det sparer ressourcer internt ikke at arbejde med flere bureauer,” skriver han.