Hjaltelin Stahl, der snart skifter navn til Accenture Song Nordic, genvinder rollen som kreativt bureau for Metroselskabet. Det oplyser Metroselskabet i en mail til Markedsføring.

”Vi har været så privilegerede, at fem rigtig stærke bureauer var interesseret i at løfte opgaven – nogle af Danmarks bedste. Alle gjorde det godt og kunne i teorien have løftet opgaven, men det var vurderingen, at Hjaltelin Stahl leverede det stærkeste bud. Nu forestår samarbejdet om at videreudvikle den stærke platform, vi står på, så vi kan få endnu flere til at se de mange fordele ved Metroen,” lyder det på mail fra Sofie Karen Lindberg, kommunikationschef i Metroselskabet.

Bureauet var i forvejen kreativ partner for Metroselskabet og genvinder udbuddet, der har en størrelse på cirka 40 millioner kroner, efter en pitchrunde.

Markedsføring har tidligere interviewet Metroselskabet om, hvad opgaven bliver for et kreativt bureau i de kommende år.

Her lød hovedmålet, at antallet af årlige passagerer i den københavnske Metro frem mod 2025 skal øges til 175 millioner.

”Den primære opgave bliver at få både eksisterende og nye kunder til at se fordelen ved Metroen ved blandt andet at integrere vores kommunikation endnu mere med afsæt i vores strategi,” lød det fra kommunikationschef Sofie Lindberg fra Metroselskabet til Markedsføring. 

Det vigtigste for et kreativt bureau var, ifølge Metroselskabet, at det kunne målrette Metroselskabets brand bedre.

”At de kan tilføre vores stærke position mere målrettethed. Vores brand og kampagner er stærke, men vi leder efter svar på spørgsmålet om, hvordan vi tager den position endnu mere ind i fremtiden og sikre Metroens aktualitet,” sagde kommunikationschefen.

Opdateret kl. 12.39: Citat fra Karen Sofie Lindberg tilføjet.