F­­or tredje år i træk leverer Geelmuyden Kiese i Danmark et rekordregnskab.

Nettoomsætningen var i 2021 på 54 mio. kroner mod 48 mio. kroner året før. Bureauets resultat var på 4,6 mio. kroner efter skat, hvilket er en stigning på over 20 procent fra 2020, hvor man endte med 3.684.688 på bunden.

Rekordregnskabet glæder Karne Lykkebo, der er Managing Partner i Geelmuyden Kiese.

“Jeg synes, at det er et flot og imponerende resultat, der understreger, at vi har gang i det rigtige. Vi har et stærkt hold, og vi bliver ved med at få flere på det.”

En af grundene til den kontinuerlige vækst skyldes, ifølge Karne Lykkebo, at bureauet har lagt sig rigtig i markedet som ”samfundsbureau”, der kombinerer virksomheders interesser med samfundets interesser.

”Det er der kontinuerlig efterspørgsel på – og det kan vi jo også aflæse i resultatet,” siger hun.

Nøgletal

2021

Nettoomsætning: 54.1 mio. kroner.
Bruttofortjeneste: 35.7 mio. kroner
Årets resultat efter skat: 4.6 mio. kroner.

2020

Nettoomsætning: 47.9 mio. kroner.
Bruttofortjeneste: 31mio. kroner.
Årets resultat efter skat: 3.6 mio kroner.

Kilde: Virk.dk

Forandringer giver opgaver

Hvordan det er lykkedes Geelmuyden Kiese at levere rekordregnskaber, i en verden præget af pandemi og lockdown, har Karne Lykkebo en simpel forklaring på.

“Det tror jeg skyldes, at vi ofte arbejder med virksomheder, når der skal ske forandringer. Og rigtig mange virksomheder og organisationer har været i forandringsproces under corona, og det vil også sige, at der har været enormt meget behov for vores kompetencer.”

Kan man sige, at I har leveret ekstra gode resultater ikke på trods af corona-pandemien, men på grund af pandemien?  

“Det er svært at spå om, men man kan i hvert fald sige, at der, hvor vi er rigtigt stærke, det er i forandringer i kommunikation mellem virksomheder og samfundet – og det særligt inden for nogle af de sektorer, som virkelig har skulle på banen de sidste par år. Både indenfor energi-sektoren, den finansielle sektor og life-science har vi oplevet mere interesse, og det er naturligt, at vi leverer godt.”

Forventninger trods udfordringer

Hvad har været det mest udfordrende i det forgangne-regnskabsår? 

“Vi står jo ligesom alle andre rådgivningsvirksomheder og lever af at have de absolut dygtigste mennesker ansat. Så det mest tricky har været at få tiltrukket det rigtige talent, særligt når man vækster, som vi gør. Det er en kontinuerlig udfordring, og det tror jeg, det er for alle,” siger Karne Lykkebo, der fortæller, at Geelmuyden Kiese pt. har nogle og fyrre ansatte på kontoret i København.

På trods af udfordringer med at finde de rette medarbejdere, kommer jeres næste regnskab så også til at være et rekordregnskab? 

“Første halvår er snart gået, og der er selvfølgelig enormt store skyer og usikkerhed i dansk og international økonomi. Men hvis vi holder den fart, som vi er gået ind i året med, så regner jeg bestemt med, at vi kan afsende fjerde pressemeddelelse i træk, der siger, at GK lander et rekord-regnskab.”