Branchefolk med mere end et par år på bagen vil huske den københavnske adresse Landemærket 29 som en stor ”bureau-ejendom” tilbage i 90’erne og 00’erne.

Dengang huserede kendte bureauer som Partners, Bates, Mindshare m.fl., men i de senere år har Landemærket været bureauet Advances hjemsted – idet dog specialisterne fra Responsive kom med ind i bofællesskabet sidste år.

Nu indtager bureauerne to etager mere i ejendommen og inviterer i samme forbindelse nye legekammerater indenfor.

– Vi tror helt grundlæggende på tanken om det vi kalder Collaborative Full-Service, hvor vi sammen med stærke partnere kan levere en integreret ydelse til kunderne. Det var grunden til, at vi gik sammen med Responsive i slutningen af 2015,  og det har fungeret utrolig godt. Nu har vi fået mulighed for at få mere plads i huset, som vi har boet i siden starten i 70’erne, og noget af den plads vil vi tilbyde flere legekammerater, siger Jens Krog, CEO og partner i Advance.

Gerne international vinkel

Om hvilke typer ”legekammerater” der tænkes på, siger han:

– Det kan være meget snævre specialister, som er dygtige til fx Augmented Reality eller AI. Det kan også være eventspecialister, media- eller PR-folk. Det vigtigste for os er, at det er folk, som vi svinger med og som kan inspirere os og omvendt.

Arealmæssigt får Advance rådighed over en tredjedel mere plads, end man hidtil har haft, og selv om de to nuværende ”beboere” kommer til selv at benytte sig af noget af pladsen, så bliver der noget der ligner 20-24 pladser ledige til nye legekammerater.

– Vi har ca. 20 pladser i alt og der er knyttet projektrum og mødefaciliteter til pladserne. Det er ikke et krav, at vi laver forretning sammen, men det er bestemt et perspektiv, og vi har samtidig en masse faciliteter med bl.a. content set-up og kreative samt specialister, som man vil kunne trække på, siger Jens Krog, der tilføjer, at ”de nye” også gerne må kunne begå sig på udenlandsk:

– Vi har selv en international profil, idet 80 procent af vores arbejde retter sig mod løsninger til mange markeder, så der må gerne være en international vinkel på vores nye legekammerater.

Gode anbefalinger

Men der kan også være andre scenarier, fortæller Jens Krog:

– Endelig er der også muligheden for at start-ups kan flytte ind, da vi oplever, at vi som kommunikationseksperter kan hjælpe virksomheder, som har fantastiske ideer, verden bare ikke kender endnu. På samme måde, som vi fx har hjulpet Triobike, siger han.

Og der er gode anbefalinger at hente fra partner Tomas Gorrissen fra Responsive:

– Vi har haft halvandet år på Landemærket nu. Det har fungeret utrolig godt. Vi har mødt en stor åbenhed og vi har allerede nu en række projekter sammen, men der er stadig også masser af plads til, at vi dyrker vores egne kunder. Og det at være en del af et velfungerende og inspirerende hus er et stort plus i hverdagen.

Advance og Responsive er i dag tilsammen knap 80 ansatte – og ifølge Jens Krog har de første interesserede allerede været forbi for at se på faciliteterne, som vil være klar til indflytning til 1. oktober.