Cho-Mee Annemette Kristensen er ny administrerende direktør i bureauet Kadaver og overtager dermed stafetten efter den hidtidige direktør gennem 12 år, Anders Møller Toft.

Det fortæller den nye direktør i en mail til mediet Markedsføring.

Hun ønsker ikke at kommentere Anders Møller Tofts stop på bureauet, men skriver i en mail, at hun som nyindsat CEO først og fremmest ”er stolt over den tillid, som mine partnere og min bestyrelse har vist mig.”

”Jeg ser jeg frem til at fokusere vores indsatser og styrke vores samarbejder – og så skal der arbejdes videre med den organisations- og forretningsudvikling, jeg qua min tidligere stilling som CCO i Kadaver allerede har godt greb om,” skriver hun og tilføjer, det i første omgang handler om, at ”få alt det praktiske på plads i vores nye ledelsesstruktur”.

Nøgletal, Kadaver

2021:

Bruttoresultat: 7,81 mio. kr.
Personaleomkostninger: -6,38 mio. kr.
Årets resultat efter skat: 979.976

2020:

Bruttoresultat: 7,35 mio. kr.
Personaleomkostninger: -5,15
Årets resultat. 1,62 mio. kr.

”Samtidig har vi gang i en masse spændende ting, har en ny strategi under udarbejdelse og står med en organisation, der er stærkere end nogensinde. Jeg glæder mig meget til at realisere alt det, vi har i støbeskeen.”

Berømt med det samme

Kadaver blev etableret i 2010 af Anders Møller Toft, Carl Johannes Borris, Jacob Klintrup og Søren Bo Steendahl.

Sammen med et andre lille Nørrebro-bureau, Bybird, blev Kadaver allerede i sin spæde start berømt langt ud over landets grænser på grund af filmen ’Mukhtars Fødselsdag’, der dengang blev lavet som en del af Movia og Arrivas kampagne ”Bedre Bustur”.

Siden har kadaver gennem årene lavet kreativt arbejde for brands som Forenet Kredit, Lenovo, Netflix, Finans Danmark, Sundhedsstyrelsen, Coop og Kilroy.

Carl Johannes Borris og Jacob Klintrup er fortsat partnere og henholdsvis Creative Director og Creative Strategic Director på bureauet. 

Søren Bo Steendahl stoppede på bureauet i 2017 og gik til Marketsquare – i dag er han Head Of Group Digital hos Lagkagehuset.

Hvad der kommer til at ske med Anders Møller Tofts ejerandel af Kadaver er ikke afklaret, oplyser Cho-Mee Annemette Kristensen, som via mail skriver: ”Dette er vi i proces omkring”.

Markedsføring forsøger at få en kommentar fra Anders Møller Toft.