Niels Erik Folmann er ansat som ny kommerciel direktør i Tivoli. Han erstatter Michala Svane, der har valgt at stoppe i Tivoli for at søge nye udfordringer.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Niels Erik Folmann kommer senest fra en stilling som adm. direktør for Danske Licens Spil A/S og har tidligere han stået i spidsen for flere danske reklamebureauer.

I den brede offentlighed er Niels Erik Folmann nok især kendt for sin tid som medvært for ”Kender du Typen” på DR.

Selv siger Niels Erik Folmann, at han føler sig “dybt privilegeret” over snart at få Tivoli som sin daglige arbejdsplads:

”Jeg har været en ivrig og glad gæst i Tivoli i mange år. Jeg elsker simpelthen at komme i forlystelseshaven, og at dette bliver rammen om mit arbejdsliv glæder jeg mig meget til. Tivoli har med Covid-19 pandemien været igennem en meget hård tid, og jeg vil sammen med mine kommende dygtige kollegaer i Tivoli gøre alt, hvad jeg kan, for at bidrage til, at Tivoli hurtigst muligt kommer tilbage til fordums styrke – og gerne lidt til,” lyder det fra ham i meddelelsen.

Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, siger i meddelelsen i forbindelse med ansættelsen:

”Jeg er glad og stolt over, at vi er lykkedes med at få Niels på holdet. Niels er en dygtig og dedikeret leder med alsidig erfaring inden for marketing og digital forretningsudvikling. Niels har oveni et stort hjerte for Tivoli og ved, at traditioner og fornyelser går hånd i hånd hos os. Ambitionerne i Tivoli er høje og ønskerne for fremtiden rækker langt. Den rejse skal Niels med på. Som en driftssikker kommerciel direktør, nysgerrig rejsemakker og god kollega, er jeg sikker på, at Niels er det helt rette match for os, og jeg ser frem til samarbejdet”.

Tivolis direktion udgøres af adm. dir. Susanne Mørch Koch og Finansdirektør Andreas Morthorst, mens den udvidede direktion ved Niels Erik Folmanns tiltrædelse vil bestå af direktionen samt Havedirektør Kasper Schumacher, Kulturdirektør Frederik Wiedemann, Juridisk direktør Caroline Reiler samt Kommerciel direktør Niels Erik Folmann.

Niels Erik Folmann tiltræder officielt i jobbet i februar 2022, hvor Michala Svane stopper.