Øget tilgang af kunder fra hele verden, fokus på høj kvalitet og en kultur, hvor der er højt til loftet og plads til diversitet og kreativitet.

Det er ifølge stifter og ejer af det digitale designbureau Spring/Summer blandt årsagerne til, at bureauet er kommet ud af 2021 med sit bedste resultat nogensinde.

Overskuddet er således fordoblet fra 1,3 millioner kroner i 2020 til 2,7 millioner i 2021. 

”Vi oplever at verden i stigende grad kigger på Danmark, når de leder efter de bedste digitale bureauer. Vi får henvendelser fra hele verden, og bare i løbet af det seneste år har vi arbejdet med kunder fra New York, Paris, Basel, Miami, Luxembourg og Washington,” skriver Pelle Martin i en meddelelse til Markedsføring.

Han oplyser, at især branded ecommerce er efterspurgt efter corona.

”Vi ser, at kampen om kunderne er intensiveret på digitale kanaler. Og kunderne forstår, at det også kræver et stærkt brand online at drive en effektiv ecommerce. Så det er sjældent, at der kommer kunder ind ad døren hos Spring/Summer, der forventer en hyldevare.”

Nøgletal for Spring/Summer

(Tal i millioner kroner – 2020 i parentes)

Bruttofortjeneste:                10,8 (7,7)
Årets resultat:                         2,7 (1,3)
Kilde: CVR.dk

Kulturen er vigtig

For Spring/Summer handler det – udover høj kvalitet – også om at dyrke en kultur, hvor der er højt til loftet og plads til diversitet og kreativitet, understreger Pelle Martin.

”Vi mener helt seriøst, at det arbejde, du laver hos Spring/Summer, har fundament til at blive det bedste du vil lave i din karriere. Vi håber, at tiden, fællesskabet og arbejdet her er det, vi vil huske, når vi bliver tussegamle.”

Og det handler med hans egne ord ”ikke om, at man skal arbejde røven ud af bukserne og have fuldstændig urimelige arbejdsforhold for at være ambitiøs”.

”Tværtimod. Det handler om at flytte fokus over på fællesskabet. Og når først du har etableret en kultur med det for øje, så er det muligt at levere på øverste hylde, have det sjovt, mens man gør det, og samtidig have en god balance i livet.”