Et i forvejen historisk danske resultat ved den internationale prisfest The One Show i New York blev natten til lørdag, dansk tid, toppet med to af showets allermest fornemme priser.

Det var de to bureauer Virtue og Nord DDB, der kunne gå på scenen og modtage hver sin Grand Prix – der i denne sammenhæng kaldes en ’Best of Discipline’ – for henholdsvis ’Backup Ukraine’ og ’Chillboards’.

De to danske ’Best of Discipline’-vindere har allerede tidligere hevet store mængder af kreative priser i både Danmark og udlandet.

Så sent som i for blot en dags tid siden tog Nord DDB’s ’Chillboards’ fem guld, fem sølv, en bronze og to Merits (hædrende omtale) – plus to ’Best of Discipline’ og specialprisen ’Designism Cube’ ved søster-festivalen til The One Show, ADC Annual Awards

Og for ’Backup Ukraine’s vedkommende var der endda tale om den 10. Grand Prix, siden Virtue kort efter Ruslands invasion af Ukraine lancerede den usædvanlige app i samarbejde med amerikanske Polycam og med Blue Shields Danmark og den danske UNESCO Kommission som partnere.

De to danske vinder-bureauer modtager en ‘specially made, one-off 50th anniversary commemorative Pencil’ eftersom The One Show i år fejrer 50 års jubilæum.

Virtue vinder ’Best of Discipline’ i kategorien Interactive, Online & Mobile, og Nord DDB vinder deres ’Best of Discipline’ ved The One Show 2023 i kategorien ’ Design’.